+31 613273808   I   info@culicombi.nl     I  www.culicombi.nl  

Oude Zijlvest 1    I    2019 VA HAARLEM

Culicombi KVK 60776889  I   BTW NL150662488B01 

Fotografie www.marcopaone.com

NIEUWS

BRIEF

BINNENKORT MEER NIEUWS

BLIJF ONS VOLGEN!

 
 

Bart vanBerkel

PRIVATE CHEF

OVER BART

Bart van Berkel won in 2014 het derde seizoen van het kook-talentenjacht & TV-programma Masterchef Holland.

Om zijn kennis te verbreden ging hij kort daarna in de leer bij meer dan 10 topchefs in sterrenrestaurants in Nederland, België en Frankrijk. De ervaringen bij deze chefs gebruikte hij voor zijn boek "Ontdek het geheim van de chef". Hiervoor schreef hij toegankelijke recepten voor kookliefhebbers 

geïnspireerd door topchefs. Aan het boek werkte o.a. mee; Sergio Herman***, Nick Bril**, Onno Kokmeijer**, Alain Caron, Peter Lute, Ramon Beuk en vele andere topchefs van gerenommeerde restaurants.

De kookstijl van Bart is modern-internationaal en is mede ontstaan door kennis die hij heeft opgedaan bij Masterchef, bij verschillende toprestaurants, en door ervaringen tijdens zijn reizen. In 2003 maakte Bart een jaar lang een wereldreis & culinaire tour door o.a. Azië, Australië, Nieuw Zeeland & Zuid-Amerika. Bart kookt dan graag met wereldse smaken en daar waar mogelijk met lokale en seizoengebonden producten. 

Reerug & kersenbier

Marokkaans lam

BEDRIJFSCATERING

 

Bart faciliteert catering voor zakelijke evenementen, op uw eigen locatie of op evenementlocaties. Of het nu gaat om de totale verzorging of alleen foodcatering, u kiest zelf de gewenste service.

 

U kunt kiezen uit verschillende cateringen zoals een walking dinner, een sitting dinner, fingerfood tijdens een borrel of een uitgebreid business galadiner. Bart zal in overleg met u een menu bedenken dat past bij het moment en het publiek.

Voor extra allure kunt u optioneel kiezen uit op maat gemaakte thema's voor uw uitnodigingen, menu- & naamkaarten en interieur-en tafeldecoratie. Het doel van Bart is om u en uw gasten te laten genieten van een niet te vergeten moment!

*(Prijzen op aanvraag na persoonlijk onderhoud)

PRIVATE DINING

Verwen uzelf en uw gasten met een onvergetelijke avond in uw eigen vertrouwde privé-omgeving. Bart verzorgd uitgebreide "plate-serviced" diners compleet met bediening, servies & glaswerk, wijnarrangementen en schoonmaak. U kunt uw gezelschap de volledige aandacht schenken en samen genieten van een culinaire avond.

Private Chef op locatie starttarief* €550,=

Inclusief menuvoorbereiding, mise en place, koken op locatie, huur materiaal en schoonmaak).  

 

Menuprijzen vanaf 6 tot 20 personen

  • 4 gangen €55,- p.p.  + 4 glazen winepairing €30,-

  • 5 gangen €65,- p.p.  + 5 glazen winepairing €37,-

  • 6 gangen €75,- p.p.  + 6 glazen winepairing €45,-

Menu inclusief amuse, tafelwater, ambachtelijk brood met olie/zout/boter. Meer gangen en personen mogelijk op aanvraag.​ *(Prijzen zijn incl. btw. en afhankelijk van de faciliteiten op locatie) 

Bekijk de galerij.

 

 
 

"Elk diner is altijd weer uniek, ik kook graag met seizoensproducten die me op dat moment het meest inspireren."

Bart van Berkel 

RESERVEER

BART

Tel: 06-13273808   I     info@culicombi.nl

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle