+31 613273808   I   info@culicombi.nl     I  www.culicombi.nl  

Oude Zijlvest 1    I    2019 VA HAARLEM

Culicombi KVK 60776889  I   BTW NL150662488B01 

Fotografie www.marcopaone.com

NIEUWS

BRIEF

BINNENKORT MEER NIEUWS

BLIJF ONS VOLGEN!

Bart kookt met

onder andere

....................

Alain Caron

Onno Kokmeijer

Erik van Loo

Peter Lute

Ramon Beuk

Nick Bril

 
 

HET GEHEIM

DE TOPCHEFS

“De magie van het signatuurgerecht is de basis voor het thuisrecept“

Dertien topchefs stellen hun keuken open aan Bart en samen koken en proeven zij vijf van hun beste signatuurgerechten. Hiervan heeft Bart vijftig thuisrecepten bedacht met als geheime ingrediënt, het succes van een professional. Dat kan een eeuwenoude techniek zijn, een nieuwe smaakcombinatie of gewoon een waardevolle smaakherinnering van de chef zelf. Een ding hebben de chefs gemeen, ze willen hun kennis met zoveel mogelijk liefhebbers wilt.

 

Onno Kokmeijer**, restaurant Ciel Bleu Okura Hotel, Amsterdam

Edwin Kats*restaurant Noble, 'sHertogenbosch

Peter Lute, restaurant Lute, Oude kerk aan de Amstel

Jozua Jaring*, restaurant Ratatouille, Haarlem 

Ramon Beuk, restaurant THWKND, Maarssen

Erik van Loo**, restaurant Parkheuvel, Rotterdam

Soenil Bahadoer**, restaurant de Lindehof, Neunen

Stefan van Sprang**, restaurant Aan de poel, Amstelveen

Alain Caron, restaurant café Caron, Amsterdam

Nick Bril & Sergio Herman**, restaurant The Jane, Antwerpen België

Jacques & Laurent Pourcel*, restaurant Le Jardin des Sens,

Montpellier Frankrijk

                                              

"The perfect gift. 

Ik heb laden vol prachtige kookboeken van chefs en sterren chefs,  maar slechts enkelen halen het aanrecht. Dit is er één die uit de la blijft."

Foodmarket.nl - Ron Vermeulen 

Show More

DE RECEPTEN

De recepten in Bart zijn boek zijn geïnspireerd op signatuur gerechten van de topchefs die in de hoofdstukken uitgebreid worden getoond met mooie foto's en korte omschrijvingen.

 

De inspiratie die Bart heeft gebruikt voor zijn thuisrecepten kan gebaseerd zijn op een combinatie van ingrediënten, een nieuwe of klassieke kooktechniek van de chef, of de presentatiewijze van een gerecht of ingrediënt.

In professionele keukens wordt vaak gebruik gemaakt van apparatuur en ingrediënten die voor thuisgebruik niet of nauwelijks te verkrijgen zijn. Bijna alle recepten in dit boek zijn daarom zo opgesteld dat iedere kookliefhebber ze met plezier, zelf en thuis, kan bereiden.

Zie galerij voor enkele gerechten>

Bart gaat in de leer

bij 13 topchefs en laat zich inspireren door hun beste signatuurgerechten

....................

Kook en leer met Bart o.a.

 

Technieken

Tijd besparen

Smaakcombinaties

Klassiekers

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle