COMING SOON

BART VAN BERKEL

COUNTDOWN

"ETEN WAT DE POT SCHAFT

IN HARTJE HAARLEM"

 

Wie altijd al eens aan heeft willen schuiven bij MasterChef Bart van Berkel, kan vanaf deze zomer

in augustus zijn hart ophalen in de oude  binnenstad van Haarlem.  

 

Het borrelende verlangen van Bart naar een eigen restaurant, bereikte dit jaar het kookpunt.

Om zijn droom te verwezenlijken, startte hij samen met zijn vrouw een crowdfundingactie waarmee hij binnen twee weken meer dan zeventig procent van het streefbedrag binnenhaalde. Bart liet zijn oog vallen op een prachtige locatie in het zeventiende-eeuwse centrum van Haarlem en tekende het contract.

 

Liefhebbers van goede wijn en lekker eten kunnen zich daarmee officieel gaan verheugen op een verrassend, verfijnd en wisselend "Chefs Menu" in het hart van de gastronomische hoofdstad van Noord-Holland. 

VACATURES

Bart zoekt Masters in de horeca

KEUKENCHEF

Fulltime Haarlem centrum

Wil jij de rechterhand worden van Bart in de keuken? Als keukenchef ben je verantwoordelijk voor de algehele planning en organisatie binnen de keuken. Met ongeveer 1-2 medewerkers per avond zorg je voor teamwork & motivatie tot alle gerechten vlekkeloos de keuken uit gerold zijn. Tevens behoren de inkoop, de kwaliteitsbewaking, voorraadcontrole, foodwaste controle, kostprijscalculatie en het meedenken in nieuwe menu's tot je taken.

ZELFSTANDIGE KOK

Fulltime Haarlem centrum

Kun je gas geven in de keuken, blijf je leergierig en vind je het leuk om borden steeds mooier op te maken? Met het keukenteam houdt je je bezig met het bereiden van zowel warme als koude gerechten volgens recept en planning en je houdt rekening met de kwaliteit volgens de HACCP. Je staat gasten graag te woord over de geweldige producten die we gebruiken en onze prestaties die uit de keuken komen.

MEDEWERKER BEDIENING

Partime & fulltime

Heb jij ervaring in de bediening en laat je met je glimlach & kennis gasten terugkomen? Wij zoeken leergierige & enthousiaste medewerkers die onze gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen. Wij zorgen voor een gaaf menu dat geregeld wisseld, mooie producten en een wijnkaart om te slurpen. Saai wordt het zeker niet!

AFWASSERS

Parttime

Kom jij het restaurant van Bart versterken? Vanaf augustus zijn we op zoek naar part-time afwassers voor in de avonduren. Je maakt deel uit van ons keukenteam en met jouw inzet ben je een onmisbare schakel in het keukenproces.

Please reload

 

CROWD FUNDING

80% gereed - 20% open

Voor de realisatie van dit nieuwe restaurant hebben Bart en zijn vrouw meerdere Crowd-funding opties beschikbaar gesteld van €5.000,= en €10.000. Degene die nog geïnteresseerd in deelname kunnen hier contact opnemen voor meer  informatie. Wij werken zonder bemiddelaars en houden van persoonlijk contact.  

 

+31 613273808   I   info@culicombi.nl     I  www.culicombi.nl  

Oude Zijlvest 1    I    2019 VA HAARLEM

Culicombi KVK 60776889  I   BTW NL150662488B01 

Fotografie www.marcopaone.com

NIEUWS

BRIEF

BINNENKORT MEER NIEUWS

BLIJF ONS VOLGEN!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle